✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected]

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

Tanrevel – Perfekt brunfarge på 2 minutter!

Alle våre produkter

Med Tanrevel i ditt baderomsskap kan du føle deg frisk og solbrun hver eneste dag – som om du hadde tilbrakt hele dagen ute i solen.

 • 399.00 kr

  Tanrevel Glow Peel Pads

  ✔︎ Gir huden fuktighet og fantastisk glød ✔︎ Eksfolierer huden og stimulerer celleproduksjonen ✔︎ Gir en jevn og langvarig brunfarge
  Har huden din mistet gløden og trenger en skikkelig boost? Glow Peel Pads inneholder AHA, BHA og vitaminer som fjerner døde hudceller, stimulerer celleproduksjonen og beriker huden din for å gi deg en fantastisk glød!
  399.00 kr
  399.00 kr
 • 799.00 kr

  Tanrevel Spraytan Kit


  Tanrevel er en spraytan i lommeformat som er unik i sitt slag for deg som ønsker å få en gyllenbrun look. Smidig og enkel som gjør at dette er somrene must-have. ✔︎ Et naturlig resultat uten flekker ✔︎ Pleiende for huden - dekker ikke til porene. ✔︎ Enkel påføring og herlig duft av kokos/vanilje.
  799.00 kr
  799.00 kr
 • 299.00 kr

  Tanrevel Refill


  Tanrevel er en spraytan i lommeformat som er unik i sitt slag for deg som ønsker å få en gyllenbrun look. Smidig og enkel som gjør and dette er høstens must-have. [two_third] ✔︎ Et naturlig resultat oppnådd av brukeren ✔︎ Pleiende for huden - dekker ikke til porene. ✔︎ Enkel påføring og herlig duft av kokos / vanilje. [one_third_last]
  299.00 kr
  299.00 kr
 • 539.00 kr

  Tanrevel Refill Duo


  Tanrevel er en spraytan i lommeformat som er unik i sitt slag for deg som ønsker å få en gyllenbrun look. Smidig og enkel som gjør and dette er høstens must-have. ✔︎ Et naturlig resultat oppnådd av brukeren ✔︎ Pleiende for huden - dekker ikke til porene. ✔︎ Enkel påføring og herlig duft av kokos / vanilje.
  539.00 kr
  539.00 kr
 • 299.00 kr

  Tanrevel Påfyll Luxury Dark


  En luksuriøs, gyllenbrun farge som gir huden din en enestående utstråling helt fri for oransje toner. Luxury dark passer perfekt til alle hudtoner, men den fiolette grunnfargen gir ekstra glød til deg som har en varm tone. Fargen tørker hurtig, og utvikler seg på huden i en periode på opptil 8 timer.

  ✔︎ Farge med 4–7 dagers varighet ✔︎ Gyllenbrun farge ✔︎ Skalerbar fargetone hvor du selv bestemmer intensiteten ✔︎ Tørker raskt ✔︎ Fiolett grunnfarge

  299.00 kr
  299.00 kr
 • Sold out
  375.00 kr

  Tanrevel Golden Brown Tanning Mousse


  ✔︎ Enkel å bruke og tørker raskt ✔︎ 100% vegansk og cruelty-free ✔︎ Gir deg en langvarig farge
  Endelig er den her! En tanning mousse som gir deg en jevn og gyldenbrun farge. Golden Brown Tanning Mousse passer til alle hudtoner og er enkel å bygge opp ved å påføre flere lag. Moussen er for deg som ønsker en gylden og sommerbrun farge hele året. Den er enkelt å bruke på hele kroppen og med vår " Tanning Mitt" får du et jevnt og naturlig resultat på bare noen få minutter.
  375.00 kr
  375.00 kr
 • 89.90 kr

  Tanrevel Pannebånd


  Du kan endelig kjøpe vårt populære pannebånd som et separat produkt! Perfekt for å holde håret ditt unna ansiktet når du bruker din Tanrevel. I tillegg til å være praktisk, ser den også bra ut og er behagelig å ha på. En favoritt blant våre influencere som ofte blir sett å bruke den!
  89.90 kr
  89.90 kr
 • 99.00 kr

  Tanrevel Golden Brown Tanning Mitt


  Moussen er for deg som ønsker en gylden og sommerbrun farge hele året. Den er enkelt å bruke på hele kroppen og med vår ” Tanning Mitt” får du et jevnt og naturlig resultat på bare noen få minutter. Les mer om Tanrevel Golden Brown Tanning Mousse her
  99.00 kr
  99.00 kr

Mennesker snakker

LIVET ER BEDRE MED SOLBRUN HUD

Bli med på TanRevel-hæren på Instagram

Följ Tanrevel

#tanrevel

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer