✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected]

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

Dark

Filters

Showing all 4 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

4 products

 • Sale
  749.00 kr

  Tanrevel Spraytan Kit


  BEGRENSET SOMMERUTGAVE

  I sommer kan vi by på vår populære spraytan kit med en formel med en begrenset sommerformel. Det er den samme formelen som vår originale formel, men med en herlig frisk duft av fersk sitrus kombinert med et snev av ingefær for de svale sommerdagene.
  Tanrevel er en spraytan i lommeformat som er unik i sitt slag for deg som ønsker å få en gyllenbrun look. Smidig og enkel som gjør at dette er somrene must-have. ✔︎ Et naturlig resultat uten flekker ✔︎ Pleiende for huden - dekker ikke til porene ✔︎ Enkel å bruke med vår sommerformel (Orange/Ginger)
  749.00 kr
  749.00 kr
 • 299.00 kr

  Tanrevel Påfyll Luxury Dark


  60 ml

  En luksuriøs, gyllenbrun farge som gir huden din en enestående utstråling helt fri for oransje toner. Luxury dark passer perfekt til alle hudtoner, men den fiolette grunnfargen gir ekstra glød til deg som har en varm tone. Fargen tørker hurtig, og utvikler seg på huden i en periode på opptil 8 timer.

  ✔︎ Farge med 4–7 dagers varighet ✔︎ Gyllenbrun farge ✔︎ Skalerbar fargetone hvor du selv bestemmer intensiteten ✔︎ Tørker raskt ✔︎ Fiolett grunnfarge

  299.00 kr
  299.00 kr
 • 299.00 kr

  Tanrevel Refill


  60 ml
  Tanrevel er en spraytan i lommeformat som er unik i sitt slag for deg som ønsker å få en gyllenbrun look. Smidig og enkel som gjør and dette er høstens must-have. [two_third] ✔︎ Et naturlig resultat oppnådd av brukeren ✔︎ Pleiende for huden - dekker ikke til porene. ✔︎ Enkel påføring og herlig duft av kokos / vanilje. [one_third_last]
  299.00 kr
  299.00 kr
 • 539.00 kr

  Tanrevel Refill Duo


  Tanrevel er en spraytan i lommeformat som er unik i sitt slag for deg som ønsker å få en gyllenbrun look. Smidig og enkel som gjør and dette er høstens must-have. ✔︎ Et naturlig resultat oppnådd av brukeren ✔︎ Pleiende for huden - dekker ikke til porene. ✔︎ Enkel påføring og herlig duft av kokos / vanilje.
  539.00 kr
  539.00 kr

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer