✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

5 BRUN-UTEN-SOL TIPS FOR EN JEVN SOLBRUN FARGE

5 BRUN-UTEN-SOL TIPS FOR EN JEVN SOLBRUN FARGE
28 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

5 BRUN UTEN SOL TIPS – SLIK FÅR DU EN JEVN SOLBRUN FARGE

Brun uten sol tips – hvordan får man til en jevn solbrun farge med et naturlig resultat? Glem illeluktende brun uten sol duft, farge på laken og et flekkete resultat med en nyanse av oransje. Her er våre 5 beste brun uten sol tips på hvordan du steg for steg kan fuske til deg høstens peneste solbrun farge i Norge!

1. FORBEREDELSE

For å virkelig lykkes med en jevn solbrun farge og et naturlig resultat er det viktig å forberede seg på en riktig måte. Vi anbefaler derfor at du fjerner kroppshår ca et døgn før du påfører sol-uten-brun produkter. Du bør til og med rense ansiktet ordentlig fra smuss og rester av sminke med en mild cleanser og en skånsom toner. Sett gjerne også opp håret i en knute før du bruker produktet, spesielt om du har langt hår!

Bli naturlig gyldenbrun på 1 minutt med Tanrevel – test her!

2. SKRUBB

Dette er kanskje veldig vanlig for noen, men et veldig viktig brun-uten-sol tips er peeling! For å få det beste resultatet er det lurt å se til at man skrubber kroppen ordentlig, helst kontinuerlig for å holde den fresh, frisk og velstående. Selv om huden kanskje kjennes og ser ren ut, er den ofte full av døde hudceller, kroppsoljer, parfyme, deodorant, gammel sminke og rester fra fuktighetskremer. Peeling gjør at du fjerner alt dette og gir deg den ultimate forberedelsen for en jevn solbrun farge med et naturlig resultat!

Vi anbefaler derfor at du skrubber kroppen 10-15 minutter med jevne og roterende bevegelser. Du kan bruke en peeling krem og påføre den med skrubbehansker for et enda mer effektivt resultat. Det er viktig å skrubbe ansiktet og hals, men på disse områdene kan det hende at du må bruke et mildere produkt som er spesielt laget for den sensitive huden i ansiktet!

3. FUKTIGHETSGIVENDE PRODUKTER

Et annet godt tips som hjelper er å fuktiggjøre huden ofte, spesielt på tørre områder. Dette brun-uten-sol tipset hjelper deg å få en jevn solbrun farge som ikke kleber seg fast eller gir flekker. Den beste tiden for å bruke et fuktighetsgivende produkt er etter man har dusjet og tørket seg med et håndkle, da er huden mest mottagelig og absorberer ingrediensene mye bedre. Velg en fuktighetsgivende krem som ikke er oljebasert, siden disse fungerer best sammen med brun-uten-sol produkter.

Vi anbefaler fremfor alt at du fuktiggjør de mest utsatte områdene på kroppen som fort blir tørre, slik som albuer, knær, hender og føtter. Det holder å smøre seg i 2-5 minutter hver gang. Bruk ikke for mye krem men se til å smøre deg inn ordentlig slik at huden virkelig tar opp fuktigheten.

Leter du etter brun-uten-sol løsning som gir naturlig resultat og som er enkel å bruke? Test Tanrevel her!

4. APPLIKASJON

Det mest hjelpsomme brun-uten-sol tipset som gir det beste resultat og en jevn solbrun farge er rett og slett å velge det riktige produktet! Mange selvbruningsprodukter som lover raske og fantastiske resultater er ikke spesielt skånsomme mot huden. De kan til og med være direkte skadelige og langsikt og samtidig gjør at du får verre hud! Velg derfor et brun-uten-sol produkt med naturlige og pleiende egenskaper, som er sunt for huden, samtidig som den gir en myk, luksuriøs og jevn solbrun farge!

Tanrevel er et brun-uten-sol produkt som med hjelp av en ny teknologi påfører fargen på huden med hjelp av damp. Det beste med dette er at det kun tar noen minutter per dag og solbrun fargen bygges opp gradvis uten at den setter seg fast! Det er altså i prinsipp helt umulig å ikke få et jevnt resultat med hjelp av denne revolusjonerende applikasjons teknikken. Dessuten inneholder Tanrevel et naturlig DHA og grønt pigment som gir et effektivt og skånsomt resultat uten at huden blir oransje.

Les mer om og kjøp Tanrevel her.

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer