✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

5 ENKLE TIPS TIL EN FRESH SOMMERLIG BRUNFARGE

5 ENKLE TIPS TIL EN FRESH SOMMERLIG BRUNFARGE
28 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

Kjenner du deg allerede klar for sommeren eller føles det som at den har kommet altfor fort? Tykke ytterklær byttes ut med shorts, luen tas av og plutselig kjennes det som at det kreves en ekstra anstrengelse for å kjenne seg vakker. Her er fem triks for hvordan du kan bli sommerfresh på null komma niks!

TA VARE PÅ DINE FØTTER 

Unn deg en pedikyr, enten på salong eller hjemme. Føttene behøver peeling og befukting samt trenger også neglene litt ekstra pleie. Om dine føtter er langt ifra myke kan du teste eksfolierende fotsokker, men vær oppmerksom på at føttene flasser hud i et par uker etterpå. Ønsker du å slippe død hud overalt, kan du istedet bruke plastposer over føttene når du smører dem inn og sove med det over natten.

FIKS EN VAKKER BRUNFARGE

Ingen har vel gått glipp av at solen kan gi hudkreft om det blir for mye av det gode.

Test i stedet å gjøre en spraytan med Tanrevel. Da slipper du både hudkreft og stygge linjer samt at det i tillegg lukter godt!

En vakker brunfarge gjør at du ser piggere og friskere ut og det finnes knapt noe som er mer sommerlig!

EPILATOR ELLER VOKS

Å shave beina hver eneste dag er egentlig et enormt sløseri med tid. Å epilere eller vokse gjør vondt for visse (selv om man vender seg til det raskt) men det er virkelig verdt det ettersom at du senere kan gå flere uker uten å tenke på uønsket hår!

ØYENVIPPEFORLENGING

Å gjøre en vippeforlenging er en annen bra måte å se piggere og friskere ut på og sparer deg dessuten for mye tid hver morgen. I tillegg behøver du ikke uroe deg for maskara som faller eller renner når det blir varmt og fuktig.

DRIKK MASSE VANN

Vann er ikke bare viktig for at du ikke skal få varmeslag, det kan også hjelpe deg å gjøre huden mye mer klarere og din mage lettere, siden det er nødvendig for at fordøyelsen skal fungere. Et gratis tips som virkelig gjør en forskjell og som i tillegg gjør deg piggere! Sats på minst to liter vann per dag. 

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer