✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

5 PRODUKTER SOM TAR DITT HJEMMESPA TIL ET NYTT NIVÅ

5 PRODUKTER SOM TAR DITT HJEMMESPA TIL ET NYTT NIVÅ
28 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

Hvem elsker vel ikke å kjøre et lite spa etter en lang, stressende uke? Selvfølgelig fungerer det å bruke litt badesalt fra matbutikken, men noen ganger vil du likevel ha litt mer luksus. Her er fem produkter som vil gi deg et proffesjonelt hjemmespa! 

ELEKTRISK RENGJØRINGSBØRSTE

Det finnes en rekke ulike merker for elektriske rengjørinsgbørster for ansiktet som i tillegg roterer. Dette er altså et produkt som varsomt eksfolierer ansiktet og som gjør at du ikke trenger å kjøpe flere peeling produkter i fremtiden, fordi det har en lang varighet. Foreo Luna er et populært merke for rengjøringsbørster.

Følelsen av et 100% rent ansikt er uovertruffen!

SPRAYTAN FOR HJEMMEBRUK

Spraytan salonger kan være veldig dyre derfor vil du kanskje bli glad når vi nå kommer med et mye billigere alternativ, som du kan bruke når du ønsker. Det er faktisk mulig å gjøre denne prosedyren selv i hjemmet!

Tanrevel er perfekt når du vil få til en brunfarge som ser naturlig ut. Det tar bare to minutter! Dette er så nært du kommer til en profesjonell skjønnhetsbehandling hjemme og ingen kommer til å se at du ikke har vært på stranden hittil i år! 

BRUK EN DUSJOLJE ISTEDENFOR EN DUSJKREM

Selv om en dusjolje ikke gir det samme vakre skummet som en dusjkrem gjør, er det vanligvis mye bedre og fuktighetsgivende for huden din. Invester for eksempel i L´occitanes Shea Butter Shower Oil.

EN RIKTIG SKJØNN KROPPSKREM

Etter at du har badet eller dusjet og gjort alle andre små skjønnhetsritualer trenger du selvfølgelig å smøre deg inn. Og da gjerne med noe som har en riktig beroligende, skjønn duft. Test for eksempel Sleepy fra Lush, med lavendel, mandelolje og masse andra herligheter. På den måten tar du med spa opplevelsen når du legger deg, slik at det føles som at du er på et spahotell. 

LUKSURIØSE DUFTLYS

Når man har testet luksuriøse duftlys vil man som regel aldri gå tilbake til billige stearinlys som lukter kunstig og jord. For eksempel er lys fra Voluspa helt magisk. Crisp Champagne med champagne og vanilje er en sann vinner. 

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer