✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

7 ANLEDNINGER DU KOMMER TIL Å ELSKE TANREVEL

7 ANLEDNINGER DU KOMMER TIL Å ELSKE TANREVEL
28 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

Et brun-uten-sol alternativ som gjør alt du ønsker og litt til? Ja, den eksisterer på ekte. Vi har listet anledningene som gjør at du aldri kommer kunne bruke noe annet enn Tanrevel for å bli brun uten sol!

1. Du kommer aldri mer til å lukte selvbruning

Ingen ønsker å gå rundt og lukte (les:stinke) selvbruning. Det er en veldig distinkt lukt, og selv om du ikke har noe i mot det kan vi garantere at mennesker i nærheten av deg har det. Tanrevel har itsedet en duft av tropisk kokosnøtt, en betydelig bedre duft.

2. Ja, du slipper å bli oransje

Du vil mest sannsynlig få en solkysset, gylden tone, som ikke vil gjøre deg oransje. Tanrevels naturlige ingredienser (og en smule grønt pigment!) hindrer huden din fra å få samme farge som en Oompa-Loompa!

3. Det blir faktisk ikke lettere

Ja, det er faktisk super enkelt å bruke den og du behøver ikke uroe deg for et flekkete resultat. Med vår unike dampbaserte ultralydteknologi blir det både jevnt og vakker på under to minutter.

4. Du slipper å sove med den 

Fargen utvikles på bare 1-2 timer. Du trenger derfor ikke planlegge livet ditt i minste detalj etter din brun-uten-sol rutine. Ingen misfargede sengklær eller flekker på klær, det takker vi Tanrevel for!

5. Ingen avfarging

Produkter som farger av er aldri en hit… Heldigvis trenger du å uroe deg for det nå! Si hade til fargede hender og et flekkete resultat.

6. Hendene avslører deg ikke
Vi vet…det er i prinsippet umulig å påføre selvbruningsprodukter, uten at det gir et jevnt resultat. Det spiller ingen rolle hvordan du smører albuer, om du bruker hansker eller vasker hendene etterpå. Hendene lykkes alltid med å bli mørke og flekkete uansett. Heldigvis trenger man ikke tenke på dette når det kommer til Tanrevel, siden den tar seg av den vanskelige delen. Alt du trenger å gjøre er å holde produktet 10-15 cm fra ansiktet, dra ned lokket og voilá, et feilfritt resultat.

7. Fresh og en god samvittighet

Selvfølgelig er formelen 100% vegansk og ingen av våre produkter er dyretestet. Fargen vi bruker er dessuten PETA-sertifisert!

ER DU LIKE SOLGT SOM VI ER?

Klikk hjem Tanrevels startkit med alt du trenger her så tilbyr vi deg fri frakt!

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer