✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

BEAUTYHACKS FOR DEG SOM JOBBER PÅ KONTOR

BEAUTYHACKS FOR DEG SOM JOBBER PÅ KONTOR
28 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

Sitter du mest ved skrivebordet i løpet av ukedagene? I isåfall kan det hende at du sliter med tørr hud og andre skjønnhetsproblemer. Men uroe deg ikke, det finnes enkle løsninger! Her er noen skjønnhetstriks som gjør at du ser like vakker ut når du kommer hjem som når du gikk hjemmefra!

FAKE BRUNFARGE

Når du sitter inne hele dagen kan du ofte føle deg litt blek. Derfor er det uheldig at det er lett å få en falsk brunfarge. Og nei, vi snakker ikke om en brun-uten-sol som lukter grumsete og gir deg skummende striper og gule håndflater, uten spraytan for hjemmebruk! Det eneste du trenger å gjøre er å forberede et bra svar på spørsmålet «hvor har du vært på ferie?». 

HOLD HUDEN FUKTIG

Dersom du har veldig tørr luft på kontoret ditt er det mye mulig at du også blir tørr i ansiktet, som ofte kan vises i ansiktet. Da er spørsmålet, hvordan kan man få bort tørrheten? Svaret er enkelt. Ha en fuktighetsgivende face mist i vesken eller på skrivebordet – de gjør virkelig susen og er også en bra måte å se mer våken ut, når du egentlig trenger en ettermiddagslur.

SNIKTRENING

Du har sikkert allerede hørt at stillesitting ikke er bra for helsen og ærlig talt, kroppen din blir også vakrere om du rører på deg. Forsøk å gjøre noen squats hver gang du skal sette deg, gjør tåløft hvis du reiser deg og jobber for å få i gang blodsirkulasjonen osv. Og fremfor alt, sørg for å trene skuldrene og ryggen med jevne mellomrom, slik at du forbedrer holdningen din, noe som gjør deg enda vakrere!

BLOTTING ARK = LIVREDDERE

Du vet når man er så glinsete i ansiktet at kollegene begynner å speile seg i huden din? Blotting ark får bukt med det! De er mye bedre enn å bare fortsette å bruke mer og mer pudder, som fort kan gi en unaturlig look!

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer