✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

BRUN UTEN SOL TIPS FOR BEST RESULTAT!

BRUN UTEN SOL TIPS FOR BEST RESULTAT!
22 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

Solbleket og solkysset kropper. Klart det høres helt fantastisk ut? Mange av oss lurer på hvordan andre klarer å se så vakre og sommerlige ut, året rundt. Hvordan ser man ut som en eksotisk modell selv om det er full vinter ute? Hemmeligheten er brun uten sol. Navnet sier alt: få en gylden glød uten timer i solen. Det finnes flere måter å skaffe en vakker brunfarge på uten at man trenger å sole seg direkte. Vi fokuserer på brun uten uten sol-produkter og har listet opp noen verdifulle tips til når du skal bruke disse:

EN ORDENTLIG SKRUBB

Skrubb, skrubb, skrubb! Å skrubbe huden ordentlig tar bort døde hudceller og gir et jevnt og fint utseende på huden, der brun uten sol-produktet skal brukes. Dette vil igjen resultere i en jevn gylden farge. Unngå oljebaserte skrubber, da disse vil skape en film på huden som er ideell for å låse inn fuktighet, men ikke ideell med brun uten sol.

VOKS DEG FØR BRUK

Eventuell hårfjerning bør gjøres 24 timer før du påfører brun uten sol produkter. Dette er for å sikre at huden har roet seg og at sår har leget seg. Å vokse rett etter påføring av brun uten sol-produkt betyr bare mye ekstra arbeid. Voksen vil fjerne brun uten sol-produktet på kort tid.

VÆR SPARSOM MED FUKTIGHETEN

Fuktighet er super viktig i de fleste tilfeller, men den dagen du planlegger å bruke brun uten sol, bør du spare på fuktighetsgivende produkter. Unngå lotion, deodorant og parfyme. Hvis du føler at den tørre huden din vil være et problem, må du bruke en lett olje på de tørreste delene om morgenen.

EN KALD DUSJ GIR JEVNERE HUD

Hvis du bestemmer deg for å ta en dusj før du bruker brun-uten-sol produkter, må du huske å dusje i kaldt vann rett før du hopper ut av dusjen. Ja, det kalde vannet vil sikkert vekke deg mye mer, men det er verdt det. Kaldt vann vil lukke porene dine slik at brun-uten-sol produktet ikke tetter dem.

ALOE VERA

På steder der du ikke ønsker å bli for brun, må du bruke en Aloe Vera-basert fuktighetskrem. Bruk dette på for eksempel hender, albuer, knær, negler og føtter. Disse delene er ofte naturlig mørkere enn resten av kroppen din, ellers ser der bare rare ut med ekstra farge. Hvis du har lyst hår, kan du også bruke Aloe Vera-kremen på hårfestet og på øyenbrynene, slik at det ikke blir skjoldete.

INVESTER RIKTIG

Dette tipset kan kanskje virke veldig normalt, men det er greit å gjenta det. Du får det du betaler for. Om du velger et brun-uten-sol produkt som er ekstremt billig, får du mest sannsynlig en veldig «billig» brunfarge. Om du ønsker en naturlig og gylden brunfarge, anbefaler vi at du kjøper kvalitetsprodukter. Unngå derfor oompa-loompa looken og invester heller i noe dyrere, men bedre brun-uten-sol produkter.

KONTURER OG FORBEDRE KROPPENS UTSEENDE

Dersom du er venn med sminken, har du sikkert hørt om teknikken «contouring». Contour brukes ofte for å «konturere» ansiktet ved å markere visse områder, f.eksempel kinnbeina og nesen. Med brun-uten-sol produkt kan du oppnå en naturlig contouring av både ansiktet ditt og kroppen din. Påfør litt ekstra brun-uten-sol produkt under hovedkinnbeina, rundt bicepsen, mellom lårene eller steder du ønsker å definere.

FORENKLE PROSESSEN

Visste du at du kan få en vakker brunfarge uten å bruke en brun-uten-sol krem? Nå finnes et enda enklere alternativ som er enkelt å bruk og du får en naturlig brunfarge på null komma niks. Det finnes for eksempel brun-uten-sol dråper som gnis inn på noen få sekunder. Ikke nok med dette så finnnes også den fantastiske, bærbare, lette og geniale maskinen fra Tanrevel. Takket være denne oppfinnelsen får du en vakker, jevn og naturlig brunfarge på noen få minutter! Den kan tas med i vesken eller på ferie, hvor bra er ikke det?

Det var 8 brun-uten-sol tips for både erfarne brun-uten-solere og nybegynnere. Vi håper at du får bruk av tipsene og at du oppnår det resultatet du ønsker!


ØNSKER DU EN JEVN OG VAKKER BRUNFARGE?

Da bør du teste Tanrevel, som gir deg en fin og jevn brunfarge på bare noen minutter. Vårt naturlige DHA er skånsom mot huden og gir deg en perfekt jevn brunfarge.

LES MER OM TANREVEL

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer