✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

LYKKES MED BRUN UTEN SOL I ANSIKTET

LYKKES MED BRUN UTEN SOL I ANSIKTET
23 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

Å bruke et brun-uten-sol produkt i ansiktet er noe folk glemmer eller av en eller annen grunn utelater å gjøre til enhver anledning. Mange tror nemlig det at brun-uten-sol løsninger er dårlig for ansiktet, men slik behøver det ikke være. Du kan lykkes med en vakker brunfarge i ansiktet og slippe å bruke foundation hver eneste dag for å matche huden på resten av kroppen. Det kreves bare at du vet hva du holder på med. Slik gjør du:

FORSKJELLEN MELLOM KROPP OG ANSIKT

Huden i ansiktet er mer sensitiv enn huden på selve kroppen, siden den er tynnere. Denne følsomheten gjør den mer utsatt for ingredienser som lukter, og de går dypere inn i huden. Ved å bruke en solløs brunfarge på kroppen i ansiktet ditt, vil huden din sannsynligvis reagere med kviser, siden den er for sterk for den følsomme huden.

Du trenger heldigvis ikke uroe deg. Det finnes brun uten sol-produkter som er spesielt laget for ansiktet og er lettere og mer skånsom mot huden. Du kan altså få den bronsige gløden uten at du trenger å dekke til porene i huden.

EKSFOLIERING ER EKSTREMT VIKTIG

Som vi alle vet er selve applikasjonen bare et av stegene i brun-uten-sol prosessen og selv om du har en jevn og fin hud, trenger du fortsatt å eksfoliere først for å hjelpe til med å rense huden for alle døde hudceller som ligger på det ytterste hudlaget.

Et tips er å skrubbe ansiktet med syrer istedet for en vanlig skrubb. Dette fjerner døde hudceller effektivt uten å skade huden. Eksempler på god rengjøring er syrer med salisylsyre, glykolsyre eller en blanding av flere. Hvis du ikke vil bruke syrer, kan du eksfoliere med en enzymbasert skrubb ettersom at enzymer også fjerner døde hudceller på en skånsom måte.


BRUN UTEN SOL I ANSIKTET – HVA SKAL MAN TENKE PÅ?

Du kan bruke ditt vanlige serum, men hopp over fuktighetskremen. Fuktighetskrem har en tendens til å legge igjen et slags dekke over huden som kan gjøre det vanskelig for brun-uten-sol produkter å feste seg. På denne måten risikerer du å få en ujevn brunfarge i ansiktet ditt som ikke er så fint. Så la serumet absorberes ordentlig inn i huden før du bruker brun-uten-sol produkter.

Vask hendene ordentlig og bruk vaselin eller lignende rundt hårfestet og på øyenbrynene for at fargen ikke skal feste seg. Påfør så brun-uten-sol produktet jevnt over ansiktet. La det så tørke og unngå kontakt med klær til det er helt tørt.

DU TRENGER FORTSATT SPF

Her kommer en viktig påminnelse: du trenger fortsatt SPF! Å bruke et brun-uten-sol produkt i ansiktet istedet for å sole seg er helt tillatt, men du bør ikke slutte å beskytte huden din mot skadelige, aldringfremkallende UVA og UVB- stråler. Vi anbefaler at du bruker SPF 50+ med et bredt spekter, som innebærer at du beskytter deg mot både UVA og UVB stråler.

TA VARE PÅ BRUNFARGEN DIN

Når det gjelder å ta vare på din brunfarge er helt klart syrebasert rengjøring din beste venn. Det kjemiske stoffet som forårsaker bronseeffekten kalles DHA, og det farger de øverste lagene i huden på en naturlig måte.

Hold huden fuktig med et hyaluronsyre basert serum som kommer til å booste huden din, få den til å se vakker og frisk ut. Gå gjerne for en brunfarge med hjelp av f.eksempel Tanrevel som du alltid kan ta med deg i vesken. Siden «fargen» påføres med damp, tar det bare noen få sekunder. På den måten kan du fortsette å få en jevn og fin brunfarge, så lenge du vil. Bare ikke glem å beskytte ansiktet ditt med SPF.

Gå nå ut og nyt en brunfarge uten å skade huden!


ØNSKER DU Å LYKKES MED BRUN-UTEN-SOl?

Test da Tanrevel, den gir deg en fin og jevn brunfarge på bare noen minutter. Vårt naturlige DHA er skånsom for huden din og gir deg en perfekt jevn brunfarge.

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer