✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

SLIK KAN DU BLI BRUN UTEN SOL – NATURLIG RESULTAT UTEN AT DU BLIR ORANSJE

SLIK KAN DU BLI BRUN UTEN SOL – NATURLIG RESULTAT UTEN AT DU BLIR ORANSJE
25 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

HVORDAN FÅR MAN ET NATURLIG RESULTAT UTEN Å BLI ORANSJE VED Å BRUKE ET BRUN-UTEN-SOL PRODUKT?

Et naturlig resultat uten å bli oransje – er det egentlig mulig når man bruker et brun-uten-sol produkt? Hvem drømmer ikke om å se ut som en som nettopp har kommet hjem fra en semesterreise året rundt, men dessverre finnes det altfor mange brun-uten-sol produkter på markedet som ikke gir det resultatet man håper på. Det lukter, blir skjoldete og gir en oransje nyanse. Hvordan får man et naturlig resultat og lykkes med et brun-uten-sol produkt? Vi guider deg steg for steg nedenfor!

1. DU FÅR HVA DU BETALER FOR

Dette kan ikke unngås. Rimelige produkter har lav kvalitet, og det er nettopp disse ingrediensene som ikke gir et naturlig resultat uten å bli oransje. Dessuten er de i tillegg skånsomme mot huden. Om du ønsker å lykkes med å bli brun uten sol gjelder det å investere rett og se litt på ingrediensene i selve produktet. Velg et produkt med naturlig DHA, siden disse gir deg en langvarig effekt som ser riktig ut og ikke gir noen skade i huden. Dersom du vil unngå oransje nyanser i huden som de aller fleste, er det viktig at produktet inneholder et grønt pigment som motvirker det.

Tanrevel inneholder både naturlig DHA og grønt pigment. Disse to kombinert sammen med den unike dampbaserte teknologien bygger opp en gradvis naturlig brunfarge uten at man blir oransje.

Bli naturlig gyllenbrun på 1 minutt med Tanrevel – test her!

2. BRUK ET TANNING-PRODUKT SOM IKKE DEKKER TIL PORENE DINE

Mange skjønnhetsprodukter dekker til porene, velg derfor et brun-uten-sol produkt som ikke har den effekten. Du legger kanskje merke til at du får dårligere hud ved å hele tiden dekke huden inn i foundation? Det samme gjelder tanning produkter som ikke lar huden puste.

Tanrevel er spesielt laget for å være mer skånsom og mindre følsom for huden. Den gir deg derfor et naturlig resultat uten å dekke til porene. Om du ønsker å være ekstra nøye kan du ta en kald dusj innen du påfører ditt brun-uten-sol produkt. Dette gjør at dine porer lukkes og at huden din blir mer mottagelig for å absorbere produktet på en riktig måte.

3. EKSFOLIERING!

For å lykkes med brun-uten-sol produkter er det viktig at huden ikke er fullt av døde hudceller og annen smuss som er i veien for å oppnå en dyp farge og et jevnt resultat. Den ultimate eksfolieringen for å forberede din brun-uten-sol look er å bruke produkter som inneholder syrer og ikke er oljebaserte.

Oljebasert peeling er bra for å låse inn fuktighet, men hvis du vil øke resultatet og få den eksotiske looken, er det bedre å eksfoliere med produkter som inneholder syrer. Disse fjerner skitt effektivt og døde hudceller, men er også veldig skånsom mot huden!

Leter du etter et brun-uten-sol produkt som gir et naturlig resultat og er enkel å bruke? Test Tanrevel her!

4. GJØR DET ENKELT FOR DEG SELV

Velg et tanning produkt som er enkelt å bruke og som ikke er så tidskrevende! Mange vil ofte ha raskere resultater, og derfor velger man kanskje et brun-uten-sol produkt som ikke bare gir et raskere resultat men også en sterk brunfarge og tenker at det er smart. Men dette er en av de største feilene du kan gjøre når det kommer til selvbruningsmetoder.

Resultatet er sjeldent naturlig, og det er nettopp disse produktene som gir mye farge på en gang som gjør huden oransje og langsiktig, gir deg en veldig dårlig hud. Disse kan inneholde kraftige ingredienser, men ikke de riktige, og de er definitivt ikke bra for huden din.

Tanrevel er et brun-uten-sol produkt med en revolusjonerende teknologi som du enkelt kan påføre hver dag for å bygga opp et naturlig fantastisk resultat. Fargen påføres med hjelp av damp, som gjør at det ikke flekker eller farger av. Denne teknikken gjør til og med at det i utgangspunktet er umulig å få et flekkete resultat selv om du er den mest klumsete personen i gaten. Men når du påfører litt om gangen kan du enkelt kontrollere fargen. Hvis du tilfeldigvis får for mye på ett område, kan du enkelt tørke det av umiddelbart.

Les mer om Tanrevel og kjøp din egen direkte her!

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer