✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

TANREVEL – FREMTIDENS TANNING PRODUKTER SOM IKKE FARGER AV ELLER GIR FLEKKER

TANREVEL – FREMTIDENS TANNING PRODUKTER SOM IKKE FARGER AV ELLER GIR FLEKKER
22 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

TANREVEL – ENDELIG ET TANNING PRODUKT SOM IKKE FARGER AV OG GIR FLEKKER

Tanning produkter som ikke farger av og gir flekker – hvor finnes de? I teorien er brun-uten-sol produkter et magisk triks for å se fresh solkysset ut året rundt på en sunn måte. Men til tross for antall produkter som lover et «naturlig» resultat opplever de fleste at resultatet ofte blir flekkete, klissete og oransje. Med hjelp av dagens teknologi har vi klart å skape noe helt nytt, nemlig Tanrevel, som er et tanning produkt fylt av naturlige ingredienser som påføres med hjelp av damp! Leter du etter en brun-uten-sol løsning som verker kleber seg til ting eller gir flekker, samtidig som den gir en naturlig brunfarge uten å bli oransje – da har du funnet løsningen!

HVORDAN FUNGERER BRUN-UTEN-SOL MED TANREVEL?

Tanrevel er designet med en unik damp-basert ultralydteknologi. I motsetning til de fleste andre brun-uten-sol produkter på markedet gir den enkle applikasjonen et jevnt og naturlig resultat uten flekker. Det som kan være problemet mange ganger er at selv om man bruker et tanning produkt med bra ingredienser, kan det kjennes umulig å få til en jevn farge på huden. Dette kan spesielt skje om man skal smøre inn tanning-produktet selv og da er det ofte vanskelig å kontrollere en klebrig formula.

Tanrevel inneholder dessuten helt naturlige ingredienser og har til og med et grønt pigment i seg som hindrer huden din å bli oransje. Du trenger heller ikke være urolig for å få en dårlig eller fet hud som ofte er tilfellet med brun-uten-sol produkter, bortsett fra at Tanrevel er i tillegg helt skånsom mot huden.

Når du bruker  Tanrevel i 1-2 minutter hver gang, bygger du opp brunfargen din gradvis og resultatet ser veldig ekte ut. Du behøver heller ikke bruke produktet med en gang før du legger deg og sove med den under natten. Tanrevel gir nemlig effekt innen en til to timer! Derfor kan du bruke denne brun-uten-sol løsningen når som helst i løpet av dagen når det passer for deg.

Ikke nok med dette er også Tanrevel blitt markedets mest naturligste brun-uten-sol løsning, og gir verken klebige, flekkete og oransje resultater, den lukter i tillegg veldig godt! Ingen kommer noen sinne til å kunne se at du har smøret deg inn med et tanning produkt siden den ikke lukter noe særlig, som de aller fleste selvbruningsprodukter ofte gjør.

Bli naturlig gyldenbrun på 1 minutt med Tanrevel – test her!

HVORDAN BRUKER MAN TANREVEL FOR BEST RESULTAT?

1. FORBEREDELSE

For å få til et naturlig resultat som mulig er det viktig at huden er ordentlig renset før man bruker produktet. Det kan til og med være bra å eksfoliere huden en til to ganger i uken med en skånsom skrubb. Dette er for å fjerne døde hudceller og smuss som sitter i huden og hindrer produktet fra å feste seg. Du trenger ikke alltid eksfoliere huden med en gang du bruker Tanrevel, men det er bra om du har gjort det nylig. Før du bruker produktet bør du også ha renset ansiktet ditt ordentlig, dersom det sitter rester fra sminke eller hudpleieprodukter klarer ikke huden å absorbere Tanrevel like bra.

2. APPLIKASJON

Under applikasjonen av produktet skal du holde Tanrevel vertikalt og dra ned lokket på baksiden. Da kommer produktet ut fra maskinen og sprayes på huden ved hjelp av damp. Hold Tanrevel ca 15 til 20 centimeter fra huden og beveg den fram og tilbake over alle overflater et par ganger i et langsomt tempo. Spray i ca 1-2 minutter. Første gangen du bruker Tanrevel kan du spraye et par minutter ekstra og så vente 2-3 minutter også gjenta prosedyren.

Leter du etter et brun-uten-sol produkt som gir naturlig resultat og er enkel å bruke? Test Tanrevel her!

3. ETTER APPLIKASJON

Etter du har brukt Tanrevel tar det ca 30 til 60 minutter for fargen å absorberes av huden. Vent derfor i ca en time innen du vasker huden eller legger på sminke.

4. GJENTA PROSEDYREN

Det holder å bruke Tanrevel 1 minutt per dag etter første applikasjon. Du merker og velger selv hvor ofte du føler at du trenger å spraye for å beholde det resultatet du ønsker.

Dersom du holder deg til bruksanvisningen kommer du til å lykkes med å få den en brunfarge som verken er klissete eller gir flekker!

Du kan lese mer om og kjøpe Tanrevel her.

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer