✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

VERDILØSE KJERRINGRÅD OG HVA DU BØR GJØRE ISTEDET

VERDILØSE KJERRINGRÅD OG HVA DU BØR GJØRE ISTEDET
28 oktober, 2019 cecilia
In Okategoriserade

Iblant får man høre om helt mirakuløse knep som skal gjøre underverker mot fine linjer, gjøre deg smalere eller noe annet. Men som oftest er disse kjerring rådene ikke riktige de kontantene når det kommer til kassen. Tanken er god, men det funker liksom ikke så bra som man skulle håpe. Her er noen eksempler på slike råd og hva du burde prøve istedet!

BRUN-UTEN-SOL MED KAKAO

Ok, det høres ganske bra ut at du kan blande litt kakao i hudkremen din og plutselig bli mye solbrun. Men hvor praktisk er dette egentlig? Selv om du kanskje er brun, skylles den av i dusjen. Og vi tør ikke tenke på hva som skjer med lyse klær og møbler …

Så hva skal du teste istedet? Vi foreslår en spraytan du raskt og enkelt kan gjøre hjemme. Den holder betydelig mye lengre, farger ikke av og gjør deg ikke konstant sugen på sjokolade!

OLIVENOLJE FOR HUDEN

Uansett hvor fristende det er å bare ta en flaske med olivenolje fra kjøkkenet og få en fantastisk hud, så finnes det betydelig bedre alternativer. Hvorfor det? Dette fordi olivenolje absorberes ikke godt nok inn i huden, den inneholder for store molekyler. Resultatet blir ofte at den legger seg som en hinne på huden og gjør ingen nytte for seg. Det finnes mange oljer som er mye bedre, for eksempel mandelolje.

BRUK TEIP FOR Å FÅ TIL EYELINER LOOKEN

Å sette på teip på ansiktet for å få til den perfekte vingen er ikke så enkelt som det kanskje høres ut som. Delvis funker det ikke om du allerede har brukt foundation og annen sminke, og det kommer ikke til å bli noe pent heller. Det beste du kan gjøre for å få til den beste eyeliner vingen er å øve, øve og øve eller eventuelt skaffe deg en bedre eyeliner med stempelapplikator.

TANNKREM PÅ KVISER

Nå tenker du kanskje «jeg kan svare på at dette trikset faktisk fungerte når jeg var yngre og ikke hadde råd til dyre skjønnhetsprodukter», og det er mulig at du har rett. For tidligere inneholdt tannkrem  triklosan, som er bakteriedrepende, men det gjør det ikke lenger så sats derfor på produkter som virkelig kan gjøre en forskjell. 

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer