✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected]

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

VÅR HISTORIE

Evolution? 
Revolution?
 Solution?

We just call it Tanrevel

The future is here and it’s glowing.
//The Tanrevel Family

VÅR HISTORIE

Historien om Tanrevel er som en reise vi tar sammen med dere. En reise der målet er å sette den nye standarden for hvordan vi kan bli brune på en smart og trygg måte, uten å måtte akseptere dårligere resultater.

Tradisjonelt sett har selvbruning og spraybruningsutstyr hatt det vanskelig med å konkurrere med en solbrunhet som kommer fra solen. Dårlig farge, ubehagelige lukter og problemer med fargeoverføring til laken og klær har vært noen av feilene som alle disse produktene har hatt til felles.
På den andre siden følger eksponering fra sollys med mange farer for huden din og din generelle helse, som innebærer at soling i solen heller ikke er en ideell måte å oppnå solbrun hud på.

Det måtte finnes en bedre måte, og i 2018 fant vi endelig løsningen. Vi klarte å utvikle et produkt som besto av 100% naturlige og veganske ingredienser som ikke bare var trygge og enkle å bruke, men som også ga en naturlig og jevn glød – hver gang!

Vi ser på dette som den fremtiden av selvbruning og vi er på en reise sammen med kundene våre for å etablere Tanrevel som den beste måten å nyte en naturlig glødende hud hele året rundt.

Kun nå

Gratis

Akkurat nå