✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
✔️FRI FRAKT ✔️RASK LEVERANSE
Kontakta oss: [email protected] / +46851050378

Vilkår og betingelser

OVERSIKT

Denne nettbutikken drives av Tanrevel. Nettsiden bruker ord som «vi», «oss» og «vår» som referer til Tanrevel. Tanrevel gjør denne nettsiden tilgjengelig for deg, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester, betinget av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke våre nettsider og/eller kjøpe noe fra oss, inngår du i vår «tjeneste» og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser («Brukervilkår», «Vilkår»), inkludert tilleggsbetingelser og retningslinjene referert her og/eller tilgjengelig ved hyperkobling. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettbutikken, inkludert og uten begrensninger, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og /eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse brukervilkårene nøye før du bruker nettbutikken vår. Ved å få tilgang til eller bruke deler av nettsidene, samtykker du med disse brukervilkårene. Du må godta alle vilkårene i denne avtalen for å få tilgang til nettbutikken eller bruke dens tjenester. Hvis disse brukervilkårene betraktes som et tilbud, er godkjenningene begrenset til disse brukervilkårene.

Nye funksjoner eller verktøy som legges til denne nettbutikken vil også være underlagt brukervilkårene. Du kan når som helst gjennomgå den nyeste versjonen av brukervilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettbutikken vår. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke denne siden for endringer. Din fortsatt bruk av nettsiden etter kunngjøringen av eventuelle endringer viser at du aksepterer disse endringene.

AVSNITT 1 – BETINGELSER FOR NETTBUTIKK 

Ved å godta disse vilkårene, bekrefter du at du er myndig, eller at du som myndig har gir ditt samtykke til å tillate ditt/dine barn, eller den du er rettslig myndig over, å bruke nettbutikken. Myndighetsalder i Norge er 18 år.

Du må ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål. Du må heller ikke ved å bruke Tjenesten, bryte lover i ditt land/område (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).

Du må ikke overføre datavirus eller ødeleggende koder.

Brudd på noen av vilkårene vil umiddelbar resultere i oppsigelse av tjenestene dine.

AVSNITT 2 – GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenester av enhver og hvilken som helst grunn til enhver tid.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert betalingskortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilrettelegge og tilpasse tekniske krav for tilkobling til nettverk eller enheter. Betalingskortinformasjon krypteres alltid når de overføring over nettet.

Du samtykker i å ikke reprodusere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen deler av nettsidene våre uten skriftlig skriftlig tillatelse fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for å forenkle og begrenser ikke, eller på noen annen måte, påvirker disse vilkårene.

AVSNITT  3 – NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG  INFORMASJON TIL RETT  TID

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materiellet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke brukes som det eneste grunnlaget for å ta avgjørelser uten å konsultere mer nøyaktige, mer komplette eller mer tidsriktige informasjonskilder. Bruk av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet til enhver tid, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjonen. Du godtar at det er ditt ansvar å sjekke for endringer i nettbutikken vår.

AVSNITT  4 – ENDRINGER AV PRISER OG TJENESTER

Prisene for våre produkter kan endres uten varsel. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold av disse) uten varsel til enhver tid.

Vi er ikke ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for eventuelle endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av tjenesten.

AVSNITT  5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig utelukkende på nettet gjennom nettbutikken. Disse produktene eller tjenestene kan være i begrenset mengder og er underlagt å returnere eller å bytte i henhold til våre retningslinjer for retur.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter i nettbutikken, men vi kan ikke garantere at din skjerm gjengir fargene nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten ut fra hvert tilfelle.

Vi forbeholder oss retten til å begrense mengder av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å slutte å tilby ethvert produkt når som helst. Tilbud for produkter eller tjenester på dette nettstedet er ugyldig på steder der det/de er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller skaffet av deg, oppfyller dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten blir korrigert.

AVSNITT 6NØYAKTIGHET AV FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan etter eget skjønn begrense eller avbryte kjøpte mengder per person, per husholdning eller per ordre. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under den samme kundekontoen, det samme kredittkortet og / eller ordrer som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring eller kansellerer en ordre, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt på det tidspunktet bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby ordrer som, etter vår egen vurdering, ser ut til å bli lagt inn av forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å gi aktuell, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i vår butikk. Du godtar å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

For mer detaljert informasjon, vennligst les returpolitikken.

AVSNITT 7 – TILLEGGSVERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke har oversikt eller kontroll over og kan heller ikke tilføre noe. Du anerkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy «som de er» og «som tilgjengelig» uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten tilslutning. Vi påtar oss ingen ansvar uansett hva som skjer og som skyldes eller eller er relatert til bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

Eventuell bruk av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettbutikken er på egen risiko. Du bør sørge for å være kjent med og godkjenne vilkårene for verktøy som leveres av den gjeldende  tredjepartsleverandøren.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og /eller funksjoner via nettbutikken (inkludert utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse brukervilkårene.

AVSNITT  8 – TREDJEPARTLINKER

Visse innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via vår tjeneste, kan inneholde materiale fra tredjeparter. Tredjepartslinker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsider som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten for disse. Vi garanterer ikke og har ingen ansvar for tredjepart sine materiale eller nettsider. Dette inkluderer også annet materiell, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlige for skade eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjepart sine nettsider. Vennligst se nøye på tredjeparts retningslinjer og skikker, og sørg for at du forstår dem før du inngår noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter skal rettes til den gjeldende tredjepart.

AVSNITT  9 – BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE HENVENDELSER

Dersom du på vår forespørsel sender bestemte innleveringer (for eksempel konkurranseoppføringer) eller uten forespørsel fra oss, sender kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten på nettbutikken, gjennom e-post, med post, eller på annen måte (kollektivt, «kommentarer»), godtar du at vinår som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og ellers bruke kommentarer du sender til oss på ethvert medium. Vi er ikke forpliktet til (1) å holde kommentarer hemmelig; (2) å betale for kommentarer; eller (3)  å svare på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi mener kan være ulovlige, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller bryter en part sine immaterielle rettigheter eller disse brukervilkårene.

Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil krenke noen rett hos en tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlige- eller eiendomsrettigheter. Videre godtar du at dine kommentarer ikke vil inneholde ærekrenkende eller støtende materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måter kan påvirke driften av tjenesten eller relaterte nettsider.

Du må ikke bruke falsk e-postadresse, late som å være noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparterDu er selv ansvarlig for dine kommentarer. Vi tar ingen ansvar og påtar oss ingen ansvar for eventuelle kommentarer fra deg eller en tredjepart.

AVSNITT  10 – PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår erklæring om Personvern.

AVSNITT 11 – FEIL,  UNØYAKTIGHET OG MANGLER

Av og til kan det være informasjon i vår nettbutikk som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser for beskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transporttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten, når som helst uten forutgående varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din), til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter og utelatelser, og å kunne endre eller oppdatere informasjon eller avbestille bestillinger hvis noen opplysninger som er gitt oss eller et relatert nettside er feil.

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon på vår eller relaterte nettsider. Dette inkluderer med ikke begrenset til, prisinformasjon, med unntak av det som er lovpålagt. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato brukt på våre eller relaterte nettsider, bør forståes som indikasjon på at informasjonen på våre eller relaterte nettsider er blitt endret eller oppdatert.

AVSNITT  12 – ULOVLIG BRUK

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er det ulovlig å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for alle ulovlige formål; (b) å oppfordre andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger (c) å krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige bestemmelser, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller bryte våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter (e) å sjikanere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedvurdere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning (f) å sende falsk eller villedende informasjon (g) å laste opp eller overføre virus eller annen form for ødeleggende koder som vil eller kan bli brukt til å påvirke funksjonaliteten eller driften av vår nettbutikk eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore personopplysninger fra andre (i) til spam, eller lignende (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til vår nettbutikk, andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av våre tjenester eller av andre relaterte nettsider ved ulovlig bruk.

AVSNITT  13 – ANSVARSFRASKRIVELSE OG ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke eller lover at bruken av tjenesten vår blir uavbrutt, sikker eller feilfri.

Du samtykker at vi kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel. Du forstår at din bruk, eller manglende evne til å bruke våre tjenester, er på egen risiko. Alle produkter og tjenester som leveres til deg gjennom vår nettbutikk (med unntak av det som er oppgitt av oss) levert «som det er» og «som tilgjengelig» for ditt bruk, uten noen form for representasjon, garantier eller vilkår, enten forstått eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salg, salgbar kvalitet, tilpassing for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ukrenkelighet.

Under ingen omstendigheter skal Tanrevel, våre ledere, styremedlemmer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, leverandører, eller lisensgivere være ansvarlige for eventuelle skader, tap, krav, eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffbare, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, tort (herunder uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som følge av din bruk av våre tjenester eller produkter, eller for andre krav som  er relatert til bruken av våre tjenester og produkter, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller mangler av innhold, eller eventuelle tap eller skader som oppstår som følge av bruken av tjenesten eller innholdet (eller produktet) som er vist, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via våre tjenester, selv om en er informert om deres mulighet.

Siden enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater å utelukke eller begrense ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, skal vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner begrenses til den grad det er tillatt ved lov.

AVSNITT  14 – ERSTATNING

Du samtykker i å erstatte, forsvare og ikke ansvarligholde TanRevel og våre tilknyttede selskaper, partnere, styremedlemmer, ledere, agenter, entreprenører, lisensgivere, leverandører og ansatte, fra noen krav, inkludert rimelige advokatavgifter, utført av tredjepart på grunn av eller som følge av brudd på disse brukervilkårene eller dokumentene de inneholder eller brudd på lov eller rettigheter til tredjepart.

AVSNITT  15 – UGYLDIGHET

I tilfelle deler av disse brukervilkårene er fastslått å være ulovlig, ugyldig eller uhåndterlig, skal vilkårene likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lovverk. Deler som evnentuelt ikke er håndhevbare skal anses å være adskilt fra disse brukervilkårene og ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av de gjenstående vilkår.

AVSNITT  16 – OPPSIGELSE

Forpliktelsene til partene som påløper før oppsigselsesdato skal overleve opphør av denne avtalen for alle formål. Disse brukervilkårene for gjeldende med mindre og inntil den sies opp av enten deg eller oss. kan når som helst si opp disse vilkårene  ved å kontakte oss eller ved å slutte å bruke nettsidene våre. Hvis vi antar, eller mistenker at du ikke overholder vilkårene eller bestemmelsene i disse vilkårene, kan vi si opp denne avtalen når som helst uten varsel. Du vil være ansvarlig for alle utestående beløp til og med dato for oppsigelse; og/eller vi kan nekte deg tilgang til eller deler av våre tjenester.

AVSNITT 17 – HELE AVTALEN

Hvis vi ikke håndhever våre retter eller bestemmelser i disse brukervilkårene, skal ikke føre til at vi disse retter og bestemmelser

Disse brukervilkårene og alle retningslinjer eller operative regler som vi har lagt ut på vår nettbutikk, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss bestemmer din bruk av våre tjenester og produkter. Disse erstatter eventuelle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag , enten muntlige eller skriftlige, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av brukevvilkårene). Eventuelle tvetydigheter i tolkningen av disse brukervilkårene skal ikke tolkes mot den som har skrevet vilkårene.

AVSNITT  18 – LOVGIVNING

Disse brukervilkårene og eventuelle særskilte avtaler hvor vi gir deg tjenester og produkter, reguleres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge.

AVSNITT  19 – ENDRINGER ANGÅENDE BRUKERVILKÅR

Du kan lese den nyeste versjonen av brukervilkårene  når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse brukervilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettbutikken vår. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke våre nettsider for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår nettbutikk etter at endringer i disse vilkårene er lagt ut, innebærer at endringene godkjennes.

AVSNITT 20 – LEVERING

Alle våre bestillinger blir sendt med Postnord eller DHL avhengig av tilgjengelighet. Normalt er leveringstiden 1-3 dager fra bestillingsdagen.

AVSNITT 21 – RETURPOLITIKK

I henhold til den Norske Lov har du krav på å returnere dine produkter/pakker/varer og få refusjon innen 14 virkedager fra dagen du kjøper varene via vår nettside. Alle vår produkter som returneres må være ubrukt og i samme tilstand som da den ble utlevert fra oss.

For returneringer, vennligst send oss en epost på [email protected]

Alle refusjoner blir utført av vår betalingspartner Klarna.

AVSNITT 21 – KONTAKT INFORMATION

Tanrevel NUF
Birger Jarlsgatan 18
114 34 Stockholm
Sweden
MVA: 924299436

Spørsmål om Vilkår og betingelser bør sendes til oss på:
[email protected]

 

PERFEKT BRUNFARGE PÅ 2 MINUTTER!

Les mer